Re: ogo 100 won't shut off with power key...

David Sallard (dsallard@quickturn.com)
Thu, 20 Feb 1997 15:41:01 -0500

Hi,

Just want to say "Thanks" to all who sent in the softboot
(Shift + On + Next) suggestion. It solved the problem and
I still have my data!

Thanks again.

David

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+ David A. Sallard Quickturn Design Systems +
+ NorthEast Project Manager, 33 Boston Post Road, Suite 340 +
+ Time-to-Market Engineering Services Marlborough, MA 01752 +
+ +
+ david.sallard@quickturn.com (508)480-0660, x20 Office/VM +
+ (508)414-7739 Cellular (508)480-8376 Fax +
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+ Let the words of my mouth, and the meditation of my heart, be +
+ acceptable in thy sight, O LORD, my strength, and my redeemer. +
+ -- Psalm 19:14 +
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

> From dsallard Thu Feb 20 09:58:09 1997
> From: David Sallard <dsallard>
> Date: Thu, 20 Feb 1997 09:57:51 -0500
> To: ogo@lifelike.com
> Subject: ogo 100 won't shut off with power key...
> Cc: dsallard
> X-Sun-Charset: US-ASCII
> Content-Length: 535
>
> Hi All,
>
> This is likely an easy one:
>
> My ogo 100 for the first time had it's main (AA) batteries completely die.
>
> The backup battery was fine, and I replaced the AA's and all seemed well.
>
> The problem is that I can not turn off the ogo with the on/off key (next to
> the exit button on the top left). I have set the auto shutoff to 1 minute so
> that it will shut off by itself, but I can shut it off on demand.
>
> Has this happened to anyone else? All the other buttons seem to work fine.
>
> Any help would be appreciated.
>
> Thanks,
>
> David
>